XXL yhteistyösopimus
Julkaistu: 06.06.2021 00.00

XXL yhteistyösopimus

XXL ja Kuparikiekko ovat solmineet yhteistyösopimuksen, mikä pitää sisällään seuran eliitti- ja junioritoiminnan. XXL toimii seuran virallisena tavarantoimittajana yhdessä BAUER-tuotemerkin kanssa.

Sopimus on astunut voimaan toukokuussa 2021 ja on voimassa seuraavat 3 vuotta.

XXL Team Sales ja XXL Porin ammattitaitoinen henkilökunta palvelevat seuran jäsenistöä parhaalla mahdollisella tavalla. Tavaratalon ja Team Sales:in yhteystiedot löydätte alta.

Seuran jäsenedut aktivoituvat asioidessanne tavaratalossa näyttämällä alla olevan kuvan viivakoodia maksun yhteydessä. Jäsenedut saat myös kun kirjaudut XXL verkkokauppaan tästä:

- XXL SEURAKAUPPA -

Näyttämällä seuran omaa viivakoodia ostostesi yhteydessä olet oikeutettu seuraetuihin ja tuet omaa seuraasi 3% jälkihyvitteellä ostosten loppusummasta. Kiinteänä seuraetuna KAIKKI* Jääkiekkotuotteet -10% ekstraedullisista XXL-hinnoista XXL Porin liikkeestä. (*Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Alennus ei koske viikkomainostemme tarjoustuotteita.)

Jälkihyvite koskee kaikkia tuotteita kaikissa XXL tavarataloissa. Alennus on voimassa ainoastaan XXL Porin tavaratalossa.

Tervetuloa ostoksille!

Olettehan yhteydessä, mikäli herää kysyttävää. Autamme mielellämme.

XXL PORI, Horninkatu 1, 28100 Pori

Sports.pori@xxl.fi

030 607 5306