Naantali

KUPARIVUORI ON MEIDÄN!!!

VG-62 - KuKi 3-5 (0-1,3-3,0-1)

Ensin pelinulkopuoliset positiiviset asiat, Naantalissa oli hallilaajennusta ja lisäkoppeja saatu aikaan ja tästä iso peukku Naantalin suuntaan.

KuKi iski alkutahdit pelille ajassa 3.19 kun E.Järvistö toimitti kiekkoa maalille ja Jere Lehtonen uitti kiekon maaliin. KuKi pelasi energisen ensimmäisen erän vaikka joutui erässä istumaan peräti 3x 2minuuttia mutta alivoima kesti komeasti maalivahti Oksmanin johdolla. Erätauolle 0-1 lukemista.

Erätauolla painotettiin perusasioita mutta huh huh mikä alku erään! 13sekkaa erää pelattu kun J.Järvistö avaa, Seväsen varusteista kiekko pomppii E.Järvistölle joka 2vs1 hyökkäyksestä löytää Jere Lehtosen joka liruttaa 0-2. Vain 11sekunttia edellisestä iskee Jesse Lehtonen näyttävän maalin, vartaloharhautuksella molari sivuun ja 0-3 Mäkinen syötöillä.
KuKi painaa rajusti peliä VG-62 päätyyn ja ajassa 25.59 taululle tulee jo 0-4 hattutempun täyteen iskee Jere Lehtonen, E.Järvistö ja Salminen esityöllä.
KuKi:lle napsautetaan tässäkin erässä kolme istuntoa ja viimein ajassa 32.08 iskee kotijoukkue ylivoimalla 1-4 maalin.
Erän lopussa vierasjoukkue Kuparikiekon pelintaso laskee ja VG käyttää tämän hyväkseen tullen jo 3-4 tilanteeseen mutta sitten päästään toiselle erätauolle.

3erään maalin keulasta ja heti alusta ollaan pelin ytimessä, ilme on pirteä ja kamppailu on kovaa! Molemmille jäähyt ekaan kymppiin mutta ei ylivoimamaaleja tässä kohtaa.
KuKi varjelee hyvin keskustaa ja VG kääntää peliä nopeasti mutta oranssipaitojen sitoutunut puolustuspeli kestää.
53.05 nähdään lopullinen ratkaisu kun Vege-Kallioinen antaa syötön hyökkäysalueen keskustaan ja Niemi täräyttää kauden ensimmäisen maalinsa, tämä palkittiin myös rantte-palkinnolla.

KuKi jatkaa ensi viikolla vieraskiertueella kun lauantaina Laitilassa ja sunnuntaina Porissa.

Tilastot
VG-62

3 - 5

0 - 13 - 30 - 1
0'Jäähy: 2 minJärvistö Jarkko
3'MaaliLehtonen Jere
3'MaalisyöttöJärvistö Erno
8'Jäähy: 2 minRuusunen Joona
16'Jäähy: 2 minLehtonen Petteri
20'MaaliLehtonen Jere
20'MaalisyöttöJärvistö Erno
20'2. maalisyöttöSevänen Santeri
21'Jäähy: 2 minRuusunen Joona
25'MaaliLehtonen Jere
25'MaalisyöttöJärvistö Erno
25'2. maalisyöttöSalminen Teemu
26'Jäähy: 2 minSevänen Santeri
30'Jäähy: 2 minMäkinen Severi
49'Jäähy: 2 minJärvistö Jarkko