KuKi - VG-62  3 - 4

Puustelli Areena

Kovasta työstä huolimatta ei vieläkään palkintoa

KuKi - VG-62 3-4(2-3,0-0,1-1)

Pelin alkuun paine kaverin päättyyn mutta sitten jo kilahtaakin omissa kun vastustaja viimeistelee kliinisesti. VG vei seuraavia minuutteja mutta maalissa ollut Oksman venyi hyvin.
Ajassa 7.49 nähtiinkin namia, kun Jere ja Petro pelaavat kulmapeliä ja Helminen pudottaa millintarkan lätyn E.Järvistölle joka "puttaa" 1-1. Merkkauspeli ontuu kaksi kertaa kymppiminsan jälkeen ja taululla nopeasti 1-3. Peli näyttää jo pahalta mutta kun hätä on ovella on Helminen sen takana.
Vastustajan purkukiekon katko ja KuKi-Legendojen edessä aivan posketon lyöntilaukaus maaliin! Halliguru ja Pepen paras kaveri Perttu on vieläkin paikkaamassa verkkoa.

2erässä kotijoukkue lyö jalan kytkimen sijaan kaasulle ja muodostaa useita erinomaisia maalipaikkoja mutta kun ei niin ei. On läpiajoa, on yv-hyökkäyksiä mut ei maaleja. Pelin taso on valovuoden edellä kuitenkin viime viikon Raision vierailua edellä.

Kolmoserään lukemista 2-3.

KuKi lyö kaiken askiin kolmannessa ja painaa rajusti vaihto toisensa jälkeen töitä ja peliä vastustajan päätyyn. Tasoitus tulee valtavan työmäärän jälkeen ajassa 53.07 tekijänä Petteri Lehtonen, syötöillä Jasse ja jälleen Petro.
Valitettavasti ei valtavasta työmäärästä jää pinnoja kotiluolaan vaan VG lyö voittomaalin 20sekkaa ennen loppua 3-4 voittomaalin.

KuKi jatkaa 2divari taisteluaan keskiviikkona kotiluolassa.
Tilastot

3 - 4

VG-62
2 - 30 - 01 - 1
7'MaaliJärvistö Erno
7'MaalisyöttöHelminen Petro
7'MaalisyöttöLehtonen Jere
16'Jäähy: 2 minMäkinen Severi
16'MaaliHelminen Petro
54'Jäähy: 2 minPohjonen Jari
54'Jäähy: 2 minRanne Jani
56'MaaliLehtonen Petteri
56'MaalisyöttöKulmala Jasse
56'2. maalisyöttöHelminen Petro
59'Jäähy: 2 minKulmala Jasse
59'Jäähy: 10 minKulmala Jasse