RNK Hoci - KuKi   5 - 3

Raisio

Edustukselle kauden avausottelusta tappio

RNK Hoci - KuKi 5-3 (4-1,0-1,1-1)

KuKi yllätettiin ekassa erässä legendaarisesti housut kintuissa, kun uudistunut kotijoukkue liikkui raikkaasti, taklasi ja oli voitonnälkäinen. Kotijoukkue latoi 12.20 3-0 tauluun suurimmilta osin RNK oman hyvyyden ansiosta mutta kyllä oli oranssien puolustuksen merkkipelaaminen aivan unessa.

Nokkamies Pohjonen kaventaa kauniisti ilmasta, Kemppainen syötöllä.
Erän lopussa kotijoukkue tinttaa vielä 4-1.

Toiseen erään uusin eväin, alussa tullut av selvitettiin ja ennen erän puoliväliä nähtiinkin rautaliigan iljettävä puoli kun RNK toveri vetää polvella Peren kanveesiin ja lähtee ennen aikaselle pesulle.

KuKi siirtelee yhden yv-pussin 5minsan aikana, tekijänä Kemppainen, syötöillä; Jere ja Jari. Erätauolle lukemista 4-2.

Kolmannen erän alkutaipaleella isketään maalin päähän, kun Jere ja E.Järvistö pelaavat b-pisteiden väliin Severi Mäkiselle joka ei erehdy.

RNK Hoci iskee kolmoserän puolivälissä 5-3 ja ne jäävät tänään loppulukemiksi ja täytyy sanoa että ansaitusti.

Ensi viikolla jatketaan kotiavauksella kun vastaan luistelee VG-62 .

Rantte-palkinto tänään Pekka Mäkiselle.

Tilastot
RNK Hoci

5 - 3

4 - 10 - 11 - 1
7'Jäähy: 2 minLehtonen Petteri
13'MaaliPohjonen Jari
13'MaalisyöttöKemppainen Eppu
22'Jäähy: 2 minPaavola Jarno
30'MaaliKemppainen Eppu
30'MaalisyöttöLehtonen Jere
30'2. maalisyöttöPohjonen Jari
36'Jäähy: 2 minPohjonen Jari
38'Jäähy: 2 minJärvistö Jarkko
45'MaaliJärvistö Erno
45'MaalisyöttöLehtonen Jere
45'2. maalisyöttöJärvistö Erno
50'Jäähy: 2 minÄärilä Mikko
51'Jäähy: 2 minPaavola Jarno