KuKi - VG-62  1 - 2

Puustelli-Areena

Hyvä esitys mutta pisteitä pyöreä nolla.

Tänään nähtiin Puustelli Areenalla erittäin kova, siisti ja vauhdikas peli!
Ensimmäinen erä oli parasta jääkiekkoa koko kaudella mitä on nähty niin kotijoukkueelta kuin ylipäätään. Erän ainoa ja ottelun hienoin maali nähtiin kun ajassa 12.30 Äärilä pelaa kiekon hyökkäysalueen kulmasta maalinkulmalle Hakaselle joka jättää vielä Topias Lanteelle joka viimeistelee 1-0.

Toiseen erään paransi VG-62 vielä napsun omaa peliään ja KuKi oli ehkä aavistuksen jäljessä ja joutui rikkomaan erässä kerran jäähyn muodossa mutta niin joutui vierailijakin mutta ylivoimilla ei maaleja syntynyt. Molempien joukkueiden maalivahdit olivat lähestulkoon maagisia. J-P Kulmala kotijoukkueen maalilla kukitettiin Rantte-palkinnolla tänään huikean esityksen jälkeen. VG-62 onnistui kakkoserän lopussa tasoittamaan ottelun 1-1 ja ne olivat myös 40minuutin jälkeen taukoluvut.

Kolmannen erän ekaan vitoseen boksia kotijoukkueelle ja vierailija tekee kyllä hienon ylivoimamaalin, siinä ei jäänyt jossiteltavaa.
KuKi pystyy vielä löytämään yhden vaiheen peliinsä ja saa muutaman erinomaisen paikan ottelun lopussa mutta ei vain saa ottelua tasoitettua. Hatunnosto kotijoukkueen pyyteettömälle taistelulle ja voidaan sanoa että hyvä 60minuuttinen vaikka nyt ei pisteitä tullutkaan. Lopputulos niukka 1-2.

Lauantaina pelataan taas kotiluolassa kun vastaan asettuu koko sarjaa johtava ja vielä ilman pistemenetyksiä oleva Laitilan Jyske.

Tilastot

1 - 2

VG-62
1 - - 1 - 1
12'MaaliLanne Topias
12'MaalisyöttöHakanen Teemu
12'2. maalisyöttöÄärilä Mikko