TERVETULOA KIEKKOKOULUUN!
Kiekko- ja luistelukouluJulkaistu: 05.04.2022 21.12

TERVETULOA KIEKKOKOULUUN!

Kuparikiekko käynnistää kiekkokoulun elokuussa –

Tule mukaan hauskan ja kehittävän harrastuksen pariin!

Mitä ja kenelle? Kiekkokoulussa opetellaan luistelutekniikkaa ja jääkiekon alkeita monipuolisten harjoitteiden ja pelien avulla ikä- ja taitotasot huomioiden. Kiekkokoulu antaa hyvän lähtöpohjan jatkaa harrastusta seuran jääkiekkojoukkueissa. Kiekkokouluun voivat tulla mukaan kaikki 4–10 -vuotiaat lapset luistelukokemuksesta riippumatta.

Miten pääsen mukaan ja missä tapahtuu? Kiekkokoulussa harjoituskertoja on kaksi kertaa viikossa syyskuusta - huhtikuulle. Huom! Elokuussa harjoituskertoja on vain yksi, joka pidetään torstaisin klo 17-17.50. Muutoin harjoitukset ovat torstaisin klo 17–17.50 ja sunnuntaisin klo 9.30-10.20 Harjavallan Puustelli Areenalla (Yhdyskatu 3, Harjavalta).

Kausi alkaa torstaina 11.8.2022. Voit ilmoittautua ennakkoon nettisivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen https://www.kuparikiekko.com/joukkueet/6834/lomakk... kautta tai tulla suoraan harjoituksiin.

Mitä maksaa?

Kiekkokoulun hinta on 35€ / kuukausi. Laskutus tapahtuu kerran kuukaudessa. Mikäli toiminta peruuntuu ei osallistumismaksuja peritä. Kiekkokoulun kuukausimaksuun sisältyy jäävuorot kaksi kertaa viikossa sekä pelipaita ja harjoituspata lainaksi kauden ajaksi.

Kuka ohjaa?

Kiekkokoulun ohjaajina toimivat innokkaat valmentajat, joilta saa tukea koko kauden ajan. Vanhempi voi myös tulla jäälle, mutta asiasta tulee sopia vastuuvalmentajan kanssa.

Mitä varusteita tarvitaan?

Varusteiksi riittävät alkuun luistimet, kypärä ristikolla, kaulasuoja, maila ja jäälle soveltuvat vaatteet. Suosittelemme lisäksi kyynär- ja polvisuojia. Muita jääkiekko varusteita ei harrastuksen alkuvaiheessa tarvita, vaan niitä voi pikkuhiljaa hankkia taitojen karttuessa ja vauhdin kasvaessa. Varusteita voi hyvin ostaa ja kannattaakin hankkia käytettynä. On kuitenkin tärkeää muistaa, että varusteet ovat oikean kokoiset. Luistimien ollessa liian suuret, vaikeutuu oppiminen huomattavasti. Varusteiden hankinnasta voi kysyä lisätietoja valmentajilta.

Muistathan, että luistimet tulee teroittaa ennen kiekkokouluun tuloa ja niitä tulee teroittaa säännöllisin väliajoin. Kiekkokoulun käytössä on automaattikone, jolla pystytään ylläpitämään terän kuntoa. Teroitusasioissa voit ottaa yhteyttä joukkueen huoltajaan.

Ilmoittautumin harjoituksiin

Toivomme, että harjoituksiin tulemisesta tai poissaolosta ilmoitettaisiin Jopox-järjestelmän kautta. Näin valmentajat pystyvät suunnittelemaan harjoitukset mahdollisimman toimiviksi.

Jäähallilla

Kiekkokoulun käytössä oleva pukukoppi on mainittu jäähallin aulassa. Harjoituksiin on toivottavaa saapua hyvissä ajoin, jotta harjoitukset saadaan aloitettua ajallaan. Vanhempien toivotaan avustavan lasta varusteiden ja luistimien pukemisessa. Vanhemmat voivat seurata lapsen harjoituksia katsomon puolelta, vaihtoaitioon meno on sallittu ainoastaan valmentajille ja huoltajille sekä kiekkokoululaisille. Ymmärrämme kuitenkin, mikäli lapsi tarvitsee oman huoltajansa tukea uudessa tilanteessa.

Vanhemmat

Vaikka kysymyksessä on lapsen harrastus, tarvitaan toimintaan mukaan myös innokkaista vanhempia. Otathan yhteyttä vastuuvalmentajaan tai joukkueenjohtajiin, mikäli sinua kiinnosta toimihenkilöksi ryhtyminen tai avustaminen jäällä.

Infotilaisuus

Kiekkokoululaisten vanhemmille ja toiminnasta kiinnostuneille järjestetään elokuun lopussa infotilaisuus kiekkokoulun toiminnasta. Tilaisuudesta tiedotamme erikseen.

Lisää tietoa kiekkokoulusta voit lukea Kuparikiekon nettisivuilta https://www.kuparikiekko.com/joukkueet/6834 tai soittaa kiekkokoulun joukkueenjohtajallille Annikki Kärkkäselle, puh. 044 3131 959 tai Joni Kärkkäselle, puh. 044 5336 181

Nähdään jäähallilla elokuussa!