Satasairaalan ja jääkiekkoliiton uudet suositukset harrastustoimintaan
Julkaistu: 29.11.2020 00.00

Satasairaalan ja jääkiekkoliiton uudet suositukset harrastustoimintaan


"Satakunnan alueellinen tartuntatautien torjunnan työryhmä on tänään (29.11.2020) antanut oheisessa linkissä sekä sen alla näkyvän suosituksen:

https://www.satasairaala.fi/koronavirus-covid-19/epidemian-torjunta-ja-voimassa-olevat-alueelliset-suositukset

Suositus harrastustoimintaan

Ohjeistetaan aikuisten ryhmäharrastustoiminnasta pidättäytymistä sisätiloissa ja suosimaan harrastustoiminnan toteuttamista etäyhteyksin. Erityisesti kaikenlaista kontaktia sisältävää harrastustoimintaa kehotetaan välttämään. Rajoitus ei koske yksilö- tai ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, SM-tason ja I-divisioonatasoista kilpailu- ja harjoittelutoimintaa sekä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua.

Alle 15 –vuotiaat ikäluokat voivat jatkaa harjoittelua, kun tarkasti noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta hygieniasuosituksista ja turvaväleistä. Harrastustoiminnassa ja julkisten tilojen käytössä on huolehdittava, että osallistujien on tosiasiallisesti mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa. Vanhempien tulee käyttää maskia lapsia noutaessaan, kontakteja vältetään.

Suomen Jääkiekkoliitto on maaliskuussa alkaen tinkimättömästi noudattanut kaikkia viranomaisten määräyksiä ja suosituksia. Yllä oleva suositus koskee kaikkia Satakunnan sairaanhoitopiirin alueella toimivia seuroja alkaen 30.11.2020 ja ensi vaiheessa 20.12. saakka."

Seuran uusimmat