Kupittaa

Jatkoaika voitto Kupittaalta

PITKÄ KAAVA JA 2POJOA!!!

Chiefs - KuKi 3 - 4 JA

KuKi oli hämmentyneessä tilanteessa jo ennen ottelun alkua, nimittäin kotijoukkue oli hankkinut uutta paitaa ylle ja kokoonpanoon oli kaivettu täys nippu miehiä.

Ensimmäinen erä olikin kotijoukkueen ja torjunnat Chiefs 5 Oksman 21 kuvastaa melko hyvin pelin kulkua, avauspeli oli haastavaa ja vastustaja puski kovaa päälle. KuKi puolusti kovasti ja uhrautuvasti, hieman yllättäen vierasjoukkue napautti johtoon kun 3ketjun hyvän pyörityksen päätteeksi Pepe iski takayläkulmaan Epun ja Jassen esityöstä.
0-1 lukemista tauolle.

2erään petrattiin ja peli alkoi soljua tasaisemmin päästä-toiseen, nyt on annettava kehua myös Chiefsille joka oli raikkaalla jalalla ja täysin eri peli-ilmeellä kuin monesti aiemmin, tämän porukan kanssa moni tulee yllättymään.
Vierailija tasoittaa hieman yli ottelun puolivälin. Toisen erän loppuun nähdään kuitenkin oikea kaunokainen kun Hakala voittaa päätykamppailun ja syöttää Helmiselle, jonka vastustamaton rannelaukaus takayläpesään 1-2 taukolukemiksi.

3erän alku on tasainen ja paikkoja on molemmilla mutta lisämaaleja ei heti nähdä.
15sekkaa ennen erän puoliväliä Jere Lehtonen niputtaa koko Chiefs pakan ja lyö kiekon alakulmaan 1-3.
Maalinjälkeinen vaihto kuitenkin rokottaa vastustajan maalinpäähän aikamoisella onnenkantamoisella.
Sekunnin vaille 4minsaa ennen loppua tulee kotijoukkue vielä tasoihin vastahyökkäyksestä ja näin tänään Turun illassa nähdään jatkoaika.

Molemmilla on omat paikkansa mutta lopulta KuKi iskee ratkaisun vain sekuntia ennen jatkoajan loppua kun vastahyökkäyksestä Ruusunen pelaa Jerelle joka puttaa illan toisensa maalinkulmalta.
Rantte-palkinnolla kukitettiin väkevän paluun tehnyt Petro Helminen.

KuKi:n herkullinen kotiavaus on luvassa ensi viikon lauantaina 3.10 klo 15.00 kun vieraaksi saapuu mestis ja liigamiehillä vahvistunut Laitilan Jyske.

Vielä voit ostaa kausikortteja joukkueen pelaajilta ja toimihenkilöiltä.
Hinnat 30/50e.

Tilastot
Chiefs

3 - 4

0 - 11 - 12 - 1
11'MaaliLehtonen Petteri
11'MaalisyöttöKulmala Jasse
11'2. maalisyöttöKemppainen Eppu
37'MaaliHelminen Petro
37'MaalisyöttöHakala Ville
49'MaaliLehtonen Jere
50'Jäähy: 2 minLanne Matias
64'MaaliLehtonen Jere
64'MaalisyöttöRuusunen Joona