KuKi - RNK Hoci  5 - 4

Puustelli-Areena

4PUTKEEN LAUANTAI EHTOOSSA!!!

KuKi - RNK Hoci 5-4 (2-0,2-3,1-1)

Illan kattaus oli herkullinen kun 3ottelun voittoputkissa olevat joukkueet kohtasivat ja kotijoukkue lähti terävästi otteluun. Toisessa vaihdossa Mäkinen kiertelee hyökkäysalueella ja levittää Jesse Lehtoselle, jonka namupassi tavoittaa Jasse Kulmalan jonka ohjaus reppuun! Jassen 50häkki 2divarissa, loistavaa!
Sitten jäähyiltiin vuorotellen ja KuKi onnistui toisella ylivoimallaan, Hakanen laukoo suoraan syötöstä ja kiekko pomppii Jere.L luistimen kautta aivan tyhjään maaliin josta Petteri puttaa yhdellä kädellä 2-0 .
Erän lopussa kotijoukkue jäähyili 16minuutin verran joten olipahan sekavaa mutta kahden maalin kotijohdosta tauolle.

2erän alkuun nähdään aikamoisen hävytön häkki. Mäkinen ja M.Lanne pelaavat Jassen keskialueelta vauhtiin, vilkku päälle ja RNK pakki jäi sille asemalle parkkiin, Jasse irti ja kiekko etuy.. siis alakulmaan 3-0.
Hiukan ennen ottelun puoliväliä herettelee GM-Mickelsson omiaan maalin muodossa.
Sitten taas jäähyillään kilpaa ja otteluennakossa luvattu draamankaari alkaa muodostua.. Hoci ylivoimalla maalinpäähän.
Onneksi erän viimeisellä vitosella nähdään tahtomaali kun nimellinen nelosketju hakkaa maalinedustalla koko ketjun voimin, Äärilälle maali, Kallioiselle ja Niemelle esityö.
Niin vain hurlumhei erän loppuun RNK tekee tasavajaalla kavennuksen ja tauolle 4-3 luvuista.

3erä on tasaista vääntöä mutta maaleja ei tahdo syntyä hyvistäkään paikoista, kunnes 54.45 Jesse Lehtonen pelaa hirmuvireessä olevalle Jasselle pelivälineen 2vs1 hyökkäys ja ai että mikä herkkupala Mäkiselle, jonka varma viimeistely 5-3.
Viimeisellä vitosella otetaan yksi jäähy ja RNK myllyttää ylivoimalla 5-4. Kellossa vajaa 2 ja puoli minuuttia mutta vierailijan hyvästä myllytyksestä huolimatta jäävät 3pistettä Puustelli Areenalle ja KuKi jatkaa 4ottelun voittoputkessa. Rantte-palkinto Jasselle.

Yleensä on ollut sysimusta marraskuu mutta nyt on valoisampaa ja ensi viikolla sitten luvassa vieraskiertua:
To Chiefs 19.50
Su Luja HT 16.00

Tilastot

5 - 4

RNK Hoci
2 - 02 - 31 - 1
1'MaaliKulmala Jasse
1'MaalisyöttöLehtonen Jesse
1'2. maalisyöttöMäkinen Severi
7'MaaliLehtonen Petteri
7'MaalisyöttöHakanen Teemu
7'2. maalisyöttöLehtonen Jere
22'MaaliKulmala Jasse
22'MaalisyöttöLanne Matias
22'2. maalisyöttöMäkinen Severi
36'MaaliÄärilä Mikko
36'MaalisyöttöKallioinen Tino
36'2. maalisyöttöNiemi Onni
54'MaaliMäkinen Severi
54'MaalisyöttöKulmala Jasse
54'2. maalisyöttöLehtonen Jesse