Puustelli-Areena

Monivaiheisesta pelistä jatkoaika voitto!

KuKi - Haka 5-4ja

Haka saapui tänään pienellä mutta sinnikkäällä porukalla Puustelli Areenalle ja olipa mukana penkintakana, jopa 95-maailmanmestari Marko Kiprusoff.

1erä oli melkoisen pyöreä ja paikkoja oli molemmilla jo erän alusta alkaen mutta vierailija iski ronskin kuuden minuutin kohdilla 0-1 keulaan. KuKi:lla oli herkullisia maalipaikkoja mutta ei saatu kiekkoa maaliin tässä erässä vaan vierasjohdossa tauolle.

2erä olikin sitten parempaa kotijoukkuetta ja maalintekokin alkoi onnistua. Ekaan vitoseen tuli ylivoima, joka myös hyödynnettiin. J.Järvistö pelasi siniseltä poikittain, E.Järvistölle joka poikittain Jere Lehtoselle, jonka putoava one-timer verkkoon.
Reilu kolme minsaa myöhemmin isketään uudestaan, karvauksella kiekonriisto ja pelinkääntö Jere.L laukoo, irtopalan korjaa #37 Kallioinen ja jatkaa maaliputkessa.
Erän lopussa Haka onnistuu maalinteossa, joka kuitenkin hylätään ei ehkä ihan perustellusti mutta kuitenkin.
Erän loppuun kotijoukkue napauttaa pukukoppi maalin, kun erää jäljellä vain 11sekunttia. Jasse syöttää Mäkiselle joka kiertää alueella ja syöttää siniselle Jesse Lehtoselle jonka terävä syöttö tavoittaa uudestaan Mäkisen jonka ohjaus etukulmaan 3-1.

3erän alussa taas ylivoimalle ja siitä laitetaan verkot tötterölle. Harhasyötöstä Haka karkaa alivoimalla 2vs1 hyökkäykseen mutta J-P Kulmala esittää maagisen torjunnan maalilla ja vastahyökkäyksestä sitten isketään, E.Järvistö takakulmalle Jere Lehtoselle jonka kämmen-rysty verkkoon.
Viimisellä kuudella minuutilla otetaankin sitten klassinen sulaminen ja passivoidutaan turhaan. Haka iskee hyvällä prosentilla kiekon kolmesti verkkoon ja vie pelin jatkoajalle lukemista 4-4.

Jatkoaikaa pelataan 8sekunttia kun KuKi kääntää keskialueelta pelin ja E.Järvistön poikittaissyöttö tavoittaa Ruususen jonka terävä rannelaukaus takakulmaan ja 5-4 game over.

Ensi viikolla lauantaina iltapeli klo 18.00 KuKi - RNK Hoci . Tervetuloa silloinkin, tänäänkin yleisöä oli upeasti 156silmäparia.

Tilastot

5 - 4

Haka
0 - 13 - 01 - 3
18'Jäähy: 2 minSalminen Teemu
23'MaaliLehtonen Jere
23'MaalisyöttöJärvistö Erno
23'2. maalisyöttöJärvistö Jarkko
26'MaaliKallioinen Tino
26'MaalisyöttöLehtonen Jere
39'MaaliMäkinen Severi
39'MaalisyöttöLehtonen Jesse
39'2. maalisyöttöKulmala Jasse
43'MaaliLehtonen Jere
43'MaalisyöttöJärvistö Erno
46'Jäähy: 2 minLehtonen Jere
46'Jäähy: 10 minLehtonen Jere
60'MaaliRuusunen Joona
60'MaalisyöttöJärvistö Erno