Rockets - KuKi   0 - 3

Loimaa

VIERASVOITTO LOIMAALTA!!!

Rockets - KuKi 0-3 (0-0,0-1,0-2)

Erinomaisella maalivahtipelillä ja tiukalla puolustuspelillä tänään esiintynyt KuKi otti ns. Puhtaan vierasvoiton.

Ensimmäinen erä meni päädystä-päätyyn ja paikkoja oli mukavasti molemmilla. Maaleja ei kuitenkaan nähty vaan maalivahdit ottivat hyviä torjuntoja molemmissa päissä.

Toinen erä alkoi myös tasaisena, KuKi pääsi ylivoimalle ekan vitosen jälkilöylyissä ja pisti verkon "kireälle" J&E.Järvistö rakensivat ja Tino Kallioinen siirsi(kiekko lipuu vieläkin) kiekon maaliin.
2erä oli kaikkinensa parempaa tekemistä ja puolustajat erityisesti ottivat oman maalinedustan tiukasti.
Erän loppupuoliskolla alkoi kuitenkin ote hieman herpaantua mutta J-P Kulmala maalinsuulla oli itse varmuus ja erätauolle päästiin 0-1 keulassa. Mainittakoon että 2erän sykähdyttävin hetki nähtiin kun T.Lanne huusi PILKKUUUUU! Teemu Pukki siirsi Suomen 2-0 johtoon.

3erän alkuun makoisa sommitelma kun Jesse Lehtonen passaa Topiakselle, joka vielä Jasselle kämmen-rysty 0-2 ja tämä oli Jassen 49maali 2divarissa.
Erä jatkui oranssien komennossa mutta sitten heilahti jäähyaition ovi pari kertaa lähes peräkkäin ja kotijoukkue sai kokeilla 5vs3 ylivoimaa lähes minuutin verran mutta alivoimapeli oli mallikasta ja kavennusta ei tullut.
Erä ylitti puolivälin ja KuKi karkasi 0-3 johtoon. Salminen ja Niinivirta rakentavat päädystä, Hakanen tinttaa maalinedestä voimalla kiekon maaliin.
Loppu pelataan tyylillä pois ja hieno vierasvoitto oli tuloksena, kuten aiemmin todettua: maalivahtipeli ja puolustuspeli oli rautaa tänään.

Loppuun Special Thanks!
Severi Mäkisen naama aukesi ja vaati tikkausta, kiitämme Loimaan makkaranmyyjää hoitoon viennistä ja avusta.

Ensi viikolla palataan kotiaskiin kun lauantaina KuKi - Haka klo 15.30

Tilastot
Rockets

0 - 3

0 - 00 - 10 - 2
1'Jäähy: 2 minKulmala Jasse
26'MaaliKallioinen Tino
26'MaalisyöttöJärvistö Jarkko
26'2. maalisyöttöJärvistö Erno
41'MaaliKulmala Jasse
41'MaalisyöttöLanne Topias
41'2. maalisyöttöLehtonen Jesse
45'Jäähy: 2 minHakanen Teemu
47'Jäähy: 2 minRuusunen Joona
51'MaaliHakanen Teemu
51'MaalisyöttöNiinivirta Jesse
51'2. maalisyöttöSalminen Teemu