Esittely
Ottelutilastot
KuKi - VG-62
2019-2020 - Edustus - Länsirannikon 2-Div.
Klo 19:30 Puustelli-Areena
16
Lok

Ennakkoinfo


Paikalla 18.00

Otteluennakko


Klo 19.30 lävähtää kiekko jäähän ja vastassa VG-62, joten laatukiekkoa taas tarjolla ja kotihallissa!

Kotijoukkueella muutamia kuumepotilaita ja loukkaantuneita mutta myös kokoonpanoon palaavia pelaajia. Ruusunen on tikissä ja samoin ulkomaan-treenileiriltä kotiutunut Niemi jonka terävä olemus oli nähtävillä jo maanantaina, onko maalinteon aika tänään?

Vierasjoukkue antaa jäälleen kovan haasteen kotijoukkueelle ja ehjä 60minuuttinen on hakusessa, kova kamppailu ja tahtotila molemmilla korkealla tänäänkin!
"Yksilötasolla pitää tulla tänään tasonnostoja joka tietysti auttaa myös joukkueen suoritusta kolmen pisteen metsästyksessä" kommentoi varakapteeni Ruusunen.

Otteluraportti


Hyvä esitys mutta pisteitä pyöreä nolla.

Tänään nähtiin Puustelli Areenalla erittäin kova, siisti ja vauhdikas peli!
Ensimmäinen erä oli parasta jääkiekkoa koko kaudella mitä on nähty niin kotijoukkueelta kuin ylipäätään. Erän ainoa ja ottelun hienoin maali nähtiin kun ajassa 12.30 Äärilä pelaa kiekon hyökkäysalueen kulmasta maalinkulmalle Hakaselle joka jättää vielä Topias Lanteelle joka viimeistelee 1-0.

Toiseen erään paransi VG-62 vielä napsun omaa peliään ja KuKi oli ehkä aavistuksen jäljessä ja joutui rikkomaan erässä kerran jäähyn muodossa mutta niin joutui vierailijakin mutta ylivoimilla ei maaleja syntynyt. Molempien joukkueiden maalivahdit olivat lähestulkoon maagisia. J-P Kulmala kotijoukkueen maalilla kukitettiin Rantte-palkinnolla tänään huikean esityksen jälkeen. VG-62 onnistui kakkoserän lopussa tasoittamaan ottelun 1-1 ja ne olivat myös 40minuutin jälkeen taukoluvut.

Kolmannen erän ekaan vitoseen boksia kotijoukkueelle ja vierailija tekee kyllä hienon ylivoimamaalin, siinä ei jäänyt jossiteltavaa.
KuKi pystyy vielä löytämään yhden vaiheen peliinsä ja saa muutaman erinomaisen paikan ottelun lopussa mutta ei vain saa ottelua tasoitettua. Hatunnosto kotijoukkueen pyyteettömälle taistelulle ja voidaan sanoa että hyvä 60minuuttinen vaikka nyt ei pisteitä tullutkaan. Lopputulos niukka 1-2.

Lauantaina pelataan taas kotiluolassa kun vastaan asettuu koko sarjaa johtava ja vielä ilman pistemenetyksiä oleva Laitilan Jyske.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
1 - 2
(1 - ) ( - 1) ( - 1)
VG-62
12' Maali Lanne Topias

12' Maalisyöttö Hakanen Teemu

12' 2. maalisyöttö Äärilä Mikko
Lisää uutisia
Edustus
«  Heinäkuu   »
Kategoriat