Esittely
Ottelutilastot
KuKi - VG-62
2019-2020 - Edustus - Länsirannikon 2-Div.
Klo 15:30 Puustelli-Areena
12
Lok

Ennakkoinfo


PAIKALLA 14.00

Otteluennakko


PUUSTELLI AREENALLA KYLÄSSÄ TÄNÄÄN VIIME KAUDEN MESTARI VG-62.

Peli alkaa tutusti 15.30 eli parhaaseen katseluaikaan, grillistä edelleen maittavat Kivikylän tuotteet ja kahviosta kylkiäiset. Jäällä tarjolla 2divarin vauhdikasta ja tapahtumarikasta hokia!

Vierasjoukkue VG-62 on sarjan laadukkaimpia kiekollisia joukkueita, eikä hätiköi turhaan edes kovan paineen alla. Erityisesti vaarallinen ylivoima on tänään saatava kuriin, jotta pistejaolla ollaan mukana. Vastustajaa jo suomisarjassakin maalinsuulla pystyssä pitänyt Ikonen on aito haaste KuKi:llekin.

Kotijoukkueella pieniä poissaolo huilia mutta nuorekas ja innostunut ryhmä tänäänkin jalkeilla, kokoonpanossa peräti 8kappaletta A-ikäisiä pelaajia. Tarkempi kokoonpano ohessa.
Myös rahakkaissa ulkomaanliigoissa seurataan rautaliigaa ja on huomattu että Petteri Lehtonen on koko sarjan pistepörssin keulalla, tähän kuitenkin malttia 3peliä takana. Eiköhän se siitä rauhoitu kuten Patu Laine jossain kohtaa ison veden tuolla puolen.

Tervetuloa seuraamaan!

OtteluraporttiVG-62 oli tänään tyly vieras Puustelli Areenalla vieden pisteet mukanaan lukemin 5-9.

Ensimmäinen erä oli laadukasta 2divarijääkiekkoa, jossa molemmilla oli laadukkaita paikkoja ja vaikuttikin että erä jää maalittomaksi mutta niin vain VG-62 kihautti kirvelevästi 4sekunttia ennen taukoa ylivoimalla 0-1 taukoluvut.
Torjunnat ekassa 16-17.

Toiseen erään ei tunnuttu saavan koneita käyntiin ja vastustaja rokotti armotta kotijoukkueen virheistä karaten ennen ottelun puoliväliä jo 0-3 keulaan.
KuKi kavensi Jere Lehtosen onnistuessa, Seväsen ja Pepen esityöstä. VG-62 onnistui kuitenkin erässä vielä kahdesti ja tylyt 1-5 lukemat 40minuutin jälkeen.

Kolmannessa erässä maali-iloiteltiin peräti 9osumaa. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Jere Lehtonen, Jasse Kulmala ja kahdesti Santeri Sevänen.
Sevänen nappasi myös Rantte-palkinnon tänään.
Revanssiin tulee mahdollisuus nopeasti kun VG saapuu jo ensi viikon keskiviikkona uudelleen kylään.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
5 - 9
( - 1) (1 - 4) (4 - 4)
VG-62
33' Maali Lehtonen Jere

33' Maalisyöttö Sevänen Santeri

33' 2. maalisyöttö Lehtonen Petteri

42' Maali Lehtonen Jere

42' Maalisyöttö Sevänen Santeri

42' 2. maalisyöttö Järvistö Erno

49' Maali Kulmala Jasse

49' Maalisyöttö Järvistö Jarkko

49' 2. maalisyöttö Mäkinen Severi

51' Maali Sevänen Santeri

51' Maalisyöttö Lehtonen Petteri

59' Maali Virta Tommi

59' Maalisyöttö Sevänen Santeri
Lisää uutisia
Edustus
«  Heinäkuu   »
Kategoriat