Edustus, Länsirannikon 2-Div.

Karhu HT 2 - KuKi   2 - 5

Pori PAKASTIN

Karhu HT2 - KuKi 2-5 (1-0,0-4,1-1)

Alkuun on todettava että kyllä on mielenkiintoiset olosuhteet Pori2 hallissa, oheinen kuva vierasjoukkueen "pukukopilta" ennen jääverryttelyn alkua. Asiasta tietämättömille tiedoksi että virallinen koppi siis karhuhallin puolella, no se olosuhteista.

Ensimmäiseen erään luisteli oranssi lammaslauma ja peli oli juuri sen näköistä. Myöhässä oltiin jokaisesta tilanteesta ja reagointi oli heikkoa. Kotijoukkue iski 1-0 johtoon puolittaisesta läpiajosta. Tauolle samoista lukemista.

2erään erätauolla käytyjen perusasioiden kautta. 27.42 nähtiin tasoitus kun E.Järvistön maalille laukoman kiekon siirsi Jere.L vielä Seväselle joka viimeisteli.
Seuraavassa vaihdossa nähtiin kotijoukkueen maalilla kähinää, jonka seurauksena KuKi ylivoima ja tämä yv-tilanne käytettiin hyödyksi. M.Paavola siirsi Seväselle, joka jatkoi Petterille jonka posketon rystylaukaus keskelle maalia.
Kun vauhtiin päästiin niin taottiin lisää, tällä kertaa alivoimalla. Jere.L avaa E.Järvistölle joka pienellä siirrolla laittaa Pepen laidasta irti ja taas kämmen-rysty ja 1-3.
Pari minsaa edellisestä nähdään ehkä illan erikoisin tilanne kun vastustajan totaalinen sumentuminen tuo henkilökohtaisen pelirangaistuksen ja tuomari talutti vielä lähes koppiin asti.
KuKi nautiskelee ylivoimalla 1-4 erän viimeisellä vitosella, J.Järvistö siirtää viivalta E.Järvistölle jonka rannelaukaus yläputken kautta verkkoon.
Erätauolle siis 1-4 taulussa.

3erään pelaamaan maltilla ja yksinkertaisesti mutta koko erä menee jäähyillessä ja viisikkopeli on pelkä muisto vain ja kun lisätään vielä myös kotijoukkueen jäähyily on 3erä kaikenkaikkiaan sekava.
Erän alussa nähdään ensin Karhu HT2 kavennus ylivoimalla ja heti maalinjälkeisessä vaihdossa Jesse Lehtosen mainiosta syötöstä Jasse Kulmalan viimeistelemä 2-5 häkki.
Loppu pelillä ei juuri ollut tekemistä 2divarikiekon kanssa, molemmat jäähyilivät vuorotellen ja kotijoukkue kyseli tuomareiden tuomioista tämän tästä.
Paikalle saapuneesta yleisöstä taisi olla 95% Kuparikiekon kannattajia, joka on hieno asia!
Tästä 3pinnaa ja eteenpäin.

Seuraavaksi ollaan tositoimissa ensi viikon perjantaina Loimaalla.

Tilastot
Karhu HT 2

2 - 5

1 - - 41 - 1
27'MaaliSevänen Santeri
27'MaalisyöttöLehtonen Jere
27'2. maalisyöttöJärvistö Erno
29'MaaliLehtonen Petteri
29'MaalisyöttöSevänen Santeri
29'2. maalisyöttöPaavola Markus
31'MaaliLehtonen Petteri
31'MaalisyöttöJärvistö Erno
31'2. maalisyöttöLehtonen Jere
36'MaaliJärvistö Erno
36'MaalisyöttöJärvistö Jarkko
43'MaaliKulmala Jasse
43'MaalisyöttöLehtonen Jesse