Edustus, Länsirannikon 2-Div.

RNK Hoci - KuKi   4 - 3

Raisio

RNK Hoci - KuKi 4-3JA

Paikallinen hallinhoitaja oli tainnut hiekottaa vierasjoukkueen luistimet ennen pelin alkua oli nimittäin niin luokaton ensimmäinen erä että siitä ei tarvitse mainita kuin kaksi asiaa: erätulos 1-0 ja Oksman 18torjuntaa.

Valmentaja J(K)ulmalan palopuhe erätauolla toi vauhtia oranssipaitojen luistimiin ja vaikka erän alkuun saatiin jäähy niin ai että mikä maali alivoimalla! Petteri Lehtonen lyö jalkaa liikkeelle ja niputtaa koko RNK viisikon ja limppu häkkiin 1-1.
Kotijoukkue iskee viisiminuuttia myöhemmin 2-1 keulalle mutta Kuparikiekon parantunut luistelu ja ennen kaikkea taisteluilme oli kohentunut selvästi.
Toisen erän loppuun laitetaan homma tasoihin kun Pepe pelaa päätyyn Salmiselle joka löytää maalinedustalta Kallioisen, jonka kaunis laukaus takayläseen.
Mainittakoon 2erästä että Niinivirta&Lanne kaksikko otti vastustajan kanssa pikkuista poikapainia, tässä mittelössä puntit kuitenkin tasan ja molemmilta 2ukkoa istunnolle.

3erään luvassa kovaa kahakkaa.
RNK Hoci iskee itsensä erän toisella minuutilla johtoon melko sekavien pomppujen kautta.
Erä on kaikkinensa tasaista puurtamista, paikkoja puolin ja toisin.
Ajassa 58.09 KuKi aikalisä ja Oksman penkille.
PAM! 5sekunttia myöhemmin KuKi iskee! E.Järvistö kaivaa aloituksen Petteri Lehtoselle joka jatkaa Hakaselle, jonka rannelaukaus takakulmaan.

Varsinainen peliaika näin 3-3.
Jatkoajalla oli KuKi:lla jopa läpiajoa mutta loppujen lopuksi RNK Hoci oli vahvempi ja otti 2pistettä.

Oksman 56koppia ja Petteri Lehtonen 1+2 olivat KuKi:sta näkyvimmin esillä. Koko joukkue petrasi hienosti ekan erän jälkeen. Ikävämpi uutinen oli Joona Ruusunen lähteminen tikkaukseen luistimen viiltäessä jalkaa.

Tilastot
RNK Hoci

4 - 3

1 - 1 - 21 - 1
18'Jäähy: 2 minKallioinen Tino
20'Jäähy: 2 minLehtonen Jere
21'MaaliLehtonen Petteri
28'Jäähy: 2 minLanne Matias
34'Jäähy: 2 minLanne Matias
34'Jäähy: 2 minNiinivirta Jesse
35'MaaliKallioinen Tino
35'MaalisyöttöSalminen Teemu
35'2. maalisyöttöLehtonen Petteri
36'Jäähy: 2 minHakanen Teemu
50'Jäähy: 2 minNiemi Onni
58'MaaliHakanen Teemu
58'MaalisyöttöLehtonen Petteri