Edustus, Harjoitusottelut

KuKi - KHT  2 - 3

Puustelli-Areena

KuKi - KHT 2-3

Ottelun alku ja koko ensimmäinen erä oli odotetunkin hermostunut ja sekava kotijoukkueen osalta. Vierailija painoi peliä KuKi:n päätyä kohti mutta J-P otti ekassa erässä siedettävät 19koppia ja päästi vain yhden kiekon ohitseen. Näin ollen erätauolle 0-1 lukemista.

Toiseen erään tulikin kotijoukkue raikkaammalla jalalla ja valovuoden parantuneella syöttöpelillä. Sevänen iski melkoisilla pompuilla tasoituksen, Tommi Virran ollessa esityöllä. KuKi alkoi olla jopa ajoittain ns."pelin päällä" mutta lisäosumia ei erinomaisistakaan paikoista huolimatta toiseen erään saatu.
Vierailija iski sinisen tuntumasta kuitenkin taukoluvuiksi 1-2.

Kolmas erä oli alussa melkoisen tasaista peliä mutta KHT karkasi 1-3 johtoon erinomaisella kudilla yläpeltiin. KuKi muodosteli kuitenkin kelpo kiriä viimeisellä kympillä ja kavennustakin saatiin. Hakanen toi kiekon hyökkäysalueelle ja jätti kiekon E.Järvistölle jonka lätty tavoitti mainiolla pelipäällä olleen Virran jonka jäänuolijainen 2-3. Ensi viikolla saadaankin todennäköisesti sydän-satakunnasta lukea haastattelu, jossa #42 kertoo kaikkien aikojen kesätreeneistä ja tulevasta 20kihauksen kaudesta. Hienoa!

Hyvä kahina saatiin vielä ilman molkeakin aikaan mutta tasoitusta ei kuitenkaan nähty.
Nousujohteinen peli kuitenkin silmälläpitäen viikonlopun Suomen Cup pelejä.

Tilastot

2 - 3

KHT
0 - 11 - 11 - 1
25'MaaliSevänen Santeri
52'MaaliVirta Tommi
52'MaalisyöttöJärvistö Erno
52'2. maalisyöttöHakanen Teemu