KuKi - LaJy  4 - 3

Puustelli Areena

Suomen Cup osa 1

KuKi - Lajy 4-3

Tiukka oli peli mutta niin vain pystyttiin voittamaan ohuella mutta sitoutuneella porukalla.

Ensimmäinen erä oli kyllä vahvasti Lajy merkkinen, joskin KuKi ehti karata minuutin kohdilla Jesse Lehtosen maalilla 1-0 johtoon, maalissa esityöllä Je.Niinivirta ja J.Paavola.
Vierailija olisi voinut iskeä useammankin maalin avauserässä mutta niin piti Oksman nollan taulussa.

Toinen erä jatkoi pitkälti siitä mihin ensimmäinen jäi, joskin KuKi alkoi saada paremmin avauksia lapoihin ja muutenkin kiekolliseen peliin tuli enemmän laatua. Lajy oli erässä kyllä kuskinpaikalla mutta niin vain erän ylittäessä puolivälin iski Salminen 2-0 Jesse Niinivirta ja M.Lanne. Sitten alkoikin maalinteko tahti kiihtyä ja vaihdosta toiseen pölisi verkot. Lajy paukutti 2rysää reiluun minuuttiin ja tuli tasoihin, KuKi meni takaisin johtoon maalinjälkeisessä vaihdossa Hakasen toimesta, avauksen pelasivat Jere Lehtonen ja Erno Järvistö. Erätauolle mentiin kuitenkin 3-3 lukemista kun Laitilan pojat värkkäsivät näyttävän maalin.

Kolmas erä oli mallia tasainen ja olisi voinut kääntyä kummalle vain, Lajy pääsi erän alussa ylivoimalla mutta kotijoukkue esti vaarallisimmat paikat. Kello ylitti erän puolivälin ja KuKi takaisin johtoon, Hakanen syötti maalinkulmalta ja Jere Lehtonen kiskaisi voittomaaliksi jääneen 4-3 osuman maalinedestä. Loppu puolustettiin pois.

Huomenna siis homma jatkuu Laitilassa klo 17.00 liput siellä 5e.

Tilastot

4 - 3

LaJy
1 - 02 - 31 - 0
1'MaaliLehtonen Jesse
1'MaalisyöttöNiinivirta Jesse
1'2. maalisyöttöPaavola Jarno
31'MaaliSalminen Teemu
31'MaalisyöttöNiinivirta Jesse
31'2. maalisyöttöLanne Matias
36'MaaliHakanen Teemu
36'MaalisyöttöLehtonen Jere
50'MaaliLehtonen Jere
50'MaalisyöttöHakanen Teemu