RNK - KuKi   4 - 5 VL

Raisio

?PITKÄN KAAVAN KAUTTA 2PINNAA KOTIIN TUOMISINA!!!

RNK Hoci - KuKi 4-5vl (2-0,2-4,0-0,0-0)

Ennen ottelun alkua kukitettiin kotijoukkueen puuhamies Mickelsson 300 pelattua 2divari matsia, kova suoritus!

Kovaa aloitti myös kotijoukkue ja meni 1-0 keulaan ylivoimalla. KuKi ei tahtonut päästä oikein juonesta kiinni ja RNK vyörytti hyökkäyksiään kohti KuKi maalia. Hiukan yli erän puolivälin mennään ja 2-0 tauluun, tilannetta edelsi paha oman alueen virhe. Näistä lukemista tauolle.

2erään päästäänkin sitten juonesta oikein kunnolla kiinni! Sevänen kaventaa kun hiukan alle 5minsaa on pelattu. Hetki edellisestä ei saada purkua omalta alueelta ja vastustaja rankaisee takatolpalta. Maalin jälkeen KuKi suoraviivaistaa selkeästi peliään ja ai että mikä kavennus nähdään. Kemppainen kääntää siniviivalle Auriolle, joka lähtee nousemaan ja heittää rystyllä takatolpille oikean irtokarkin Seväselle, joka ei näistä erehdy 3-2.
RNK kuitenkin karkaa jälleen kahden maalin johtoon, nyt kellossa 35.34 .
Erän loppuun laittaa kuitenkin oranssissa esiintynyt KuKi uutta vaihdetta silmään ja nähdään todellinen tahtomaali! Seilo&Sevänen hakkaavat kiekkoa maalin edessä ja paikalle tulee Kemppainen joka laittaa kiekon maaliin. Vielä nähdään erän loppuun yksi häkki, kun Jesse Lehtonen vääntää kiekon hyökkäysalueella viivalle Salovaaralle jonka kuti painuu makoisasti verkkoon 4-4 erätaukolukemat.

3erä oli tasainen ja värikäs, paikkoja molemmilla riittämiin ratkaista ottelu mutta erälukemat 0-0 ja jatkoaika oli luvassa. Molemmilla suorastaan herkullisia paikkoja naulata peli mutta tänään pitkän kaavan kautta ja voittomaalilaukauskilpailuun.
Ai että siinä nähtiinkin suoranaista taikuruutta. Herrat Äärilä, J.Järvistö ja Salovaara onnistuvat mutta niin onnistuu vastapuoleltakin kolme peluria. Jatkopareissa J.Järvistö löi ottelulle sinetin ja 2pinnaa mukaan.

Joukkue kukitti rantte-palkinnolla Salovaaran ja Aurion jotka hyppäsivät väkevästi mukaan 2divari junaan.