Puustelli-Areena

TÄYSI PISTEPOTTI JÄI KOTILUOLAAN!!!

KuKi - EjL 5-3 (1-0,1-2,3-1)

Heti alkuun on sanottava että olipahan väkevää 2-divarihokia tänään Puustelli Areenalla molemmilta joukkueilta!
Eurajoen Lätkä tuli vahvasti ottelun ensimmäisen erän kokonaisuudessa ja hallitsi kenttätapahtumia, KuKi:n puolustaessa ja iskiessä paikantullen vastaan. Vierailla oli yhdessä vaihdossa jopa kolme tolppalaukausta mutta ei syntynyt avausmaali rapupaitojen lavasta vaan kotijoukkue iski ylivoimalla ajassa 17.32 kun kiekko liikkui Ruususen kautta Kemppaiselle joka löysi vielä Äärilän, jonka leijalämäri 1-0. Tauolle mentiin näistä lukemista vaikka tasatilannekaan ei olisi ollut mikään suuri vääryys.

2erään alivoima tilanteesta ja sen vierailijan ylivoima hyödynsi, mallikas ohjuri yläputken kautta 1-1. Eikä aikaakaan kun vierailija uudelleen ylivoimalle ja jälleen soi, nyt epäonnisesti omista mailoista kiekko maaliin. Alle pari minsaa edellisestä Äärilä pelaa pirteällä pelipäällä olleelle Ranteelle herkullisen paikan, jos ei erehdytä yläputken kautta 2-2 toinen syöttö Virralle. Toinen erä oli kokonaisuudessaan tasaisempi ja kotijoukkue alkoi saada paremmin juonesta kiinni.

3erä siis tasatilanteesta käyntiin. Toista minuuttia viedään kun KuKi alivoima talkoisiin, mutta yllätys yllätys paluun tehnyt Joona Ruusunen iskee alivoimalla limppua häkkiin, Kemppaisen alustaessa. Tuhti pari minuuttia edellisestä Äärilä karvaa kiekon Ruususelle, joka jatkaa Kemppaiselle, jonka vastustamaton rannelaukaus 4-2. Peli on kovaa mutta rehtiä tänään ja nähdään kolmannen erän puolivälin tienoossa pieni muotoinen pystypaini, jonka onneksi Eurajoen peluri lopettaa ajoissa ettei Virralle käynyt pahemmin, molemmille 2+2 tyyppiset istunnot. Samassa on kehuttava illan oikeudenjakajia Mäkisalo&Knuuttila pitivät linjan selkeänä läpi ottelun ja molemmat joukkueet selvästi nauttivat kun sai pelata. Illan erikoinen nähdään 52.37 kun Lätkän pakki lämää KuKi:n mailojen ja jääpomppujen kautta 4-3 kavennuksen.
Kotijoukkue pelaa kuitenkin lopun kypsää kiekollista peliä ja pitää J-P Kulmalan johdolla vierailijan poissa tasoitus paikoilta. Jesse Lehtonen ja Ranne namuttelevat vielä lopussa Äärilälle illan toisen tyhjäänmaaliin. Loppulukemat näin 5-3.

Rantte-palkinto Mikko Äärilälle.
KuKi matkustaa lauantaina Paimioon, jossa vastassa kovana kotijoukkueena tunnettu Paimion Haka.

Tilastot

5 - 3

EjL
1 - 01 - 23 - 1
17'MaaliÄärilä Mikko
17'MaalisyöttöKemppainen Eppu
17'2. maalisyöttöRuusunen Joona
29'MaaliRanne Jani
29'MaaliRuusunen Joona
29'MaalisyöttöÄärilä Mikko
29'MaalisyöttöKemppainen Eppu
43'MaaliKemppainen Eppu
43'MaalisyöttöRuusunen Joona
43'2. maalisyöttöÄärilä Mikko
59'MaaliÄärilä Mikko
59'MaalisyöttöRanne Jani
59'2. maalisyöttöLehtonen Jesse