KuKi - Rockets  2 - 3

Puustelli-Areena

PIENI RYHMÄ KAATUI NIUKASTI!!!

KuKi - Rockets 2-3 (1-1,1-1,0-1)

KuKi painoi ekassa vaihdossa väkevästi pelin Rocketsin päätyä kohti ja loi muutaman mehevän paikan mutta tulos ei muuttunut. Vierailijakin pääsi alun jälkeen paremmin jyvälle ja rummutti täydellä kokoonpanolla ja nuorella energialla peliä kotijoukkueen päätyyn. Kemppainen löi tauluun 1-0 Niemen ja J.Järvistön alustuksesta. Rockets tasoitti vielä ekassa erässä ja tauolle 1-1 luvuista. Toisessa erässä oli sitten paikkoja kotijoukkueella paljon ja meinaan todella paljon mutta kun et itse tee niin... niimpä. 1-2 vastahyökkäyksestä mallikkaalla vedolla. Jesse Lehtonen otti mallia tästä ja laukoi ranteella putken kautta 2-2 syötöllä jälleen J.Järvistö. toisessa erässä loukkaantuneiden listalle liittyi Niemi ja sitten hakattiinkin neljällä pakilla loppu matsi ja välillä kolmellakin kun Pexi tuli tuuraaman Niemeä hyökkäyskalustoon.

Kolmas erä käyntiin tasatilanteessa. Tässä kohtaa on muuten sanottava että tuomarikaksikko Ahokas&Suominen selvisivät tiukan pelin tuoksinassa hyvin! Kolmas erä oli ympäripyöreä mutta niin vain Rockets onnistui 57.39 ajassa lyömään limpun häkkiin ja vaikka kiriäkin saatiin niin pistepotti lähti Rocketsin matkaan. Suurimmat onnistujat ottelussa olivat maalivahdit. Rantte-palkinnolla kukitettiin hyvin molempiin suuntiin hommia tehnyt Julius Jalava.

Ensi viikolla jatketaan kotiluolassa jo keskiviikkona kun EjL saapuu vierailulle.

Tilastot

2 - 3

Rockets
1 - 11 - 1 - 1
10'MaaliKemppainen Eppu
10'MaalisyöttöNiemi Onni
10'2. maalisyöttöJärvistö Jarkko
31'MaaliLehtonen Jesse
31'MaalisyöttöJärvistö Jarkko