KuKi - EjL  5 - 4

Puustelli-Areena

3PINNAA JÄI KOTIHALLIIN!!!

KuKi - EjL 5-4(5-1,0-1,0-2)

Kotijoukkue löi jalan kaasupolkimelle tänään heti startista ja se myös tällä kertaa näkyi Puustelli Areenan taululla.

4 ja puoli minsaa kellossa, kun kihaus numero ykkönen tulee, Jasse lyö limpun häkkiin Pohjosen ja Kemppaisen esityöstä.
Hiukan ronski minuutti edellisestä nähdään klap-klap tyyppistä toimintaa. S.Mäkinen avaa Jere Lehtoselle joka kiekottelee E.Järvistön kanssa ja lyö takatolpilta kiekon ohi Ringbomin.

Vielä mahtuu ekaan kymppiin kolmaskin häkki kotijoukkueelta, Niinivirta lapioi maalinedustalta tahdolla 3-0 Jesse Lehtonen ja P.Mäkinen mukana talkoissa!
Sitten nähdäänkin ylivoimamaali molemmilta, ensin kaventaa EjL mutta pian perään Jesse Lehtonen pudottaa E.Järvistölle joka levittää Jarkko Järvistölle jonka one-timer 4-1.
Ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla S.Mäkinen karvaa ja Jere Lehtonen viimeistelee ylähyllylle taukolukemiksi 5-1.

Jos oli jalka ekassa erässä kaasulla niin kahdessa seuraavassa ei ollut.
Kaks erässä istuttiin kolmesti kaukalon toisella puolella ja vastustaja rokotti kertaalleen. Maalissa torjunut Mikael Einola piti lukemat suotuisina ja kolmen maalin johdosta päästiin päätöserään.

Kyllä oli vaikea viimeinen erä ja tietysti vastustaja EjL petrasi peliään pikkuhiljaa myös taiston edetessä, kotijoukkueella trendi oli hieman toiseen suuntaan.
Ennen erän puoliväliä herra Kaukainen oli räpännyt pari tahtomaalia ja nostanut rapupaidat jo maalinpäähän.
Loppu kuitenkin kestettiin ja 3pistettä saatiin.

Yleisö oli taas löytänyt mukavasti hallille, sillä viikkopeliä seurasi 158katsojaa.

Pelit jatkuvat lauantaina Isomäki Areenalla klo 19.00 tervetuloa seuraamaan silloinkin KuKi:n edesottamuksia!