Chiefs - KuKi   3 - 6 JA

Kupittaa

EDUSTUS HAKI PINNAT MEHUAREENALTA!!!

Chiefs - KuKi 3-6 (1-1,1-1,1-4)

Kohtuullisen kelpo alku oli pelille ja Jasse räppäsi 0-1 johdon pelin kolmannella minuutilla Peren ja Lanteen esityöstä. Reilu 8minsaa painettiin kovasti sitten kotijoukkue otti paremmin otetta peliin ja tasoittikin pelin erän lopussa. Digitaaleissa 1-1 ja tauolle.

2erän alussa on ylivoimaa puolin jos toisinkin mutta molempien yv-peli on kevyesti sanottuna luokatonta. Chiefs täräyttää johtoon ajassa 33.57 . Tällä kertaa erän lopussa tasoihin tulee KuKi kun Ranne löytää loistavalla pystysyötöllä vaihdosta tulleen Peren jonka laukaus uuniin, 2-2 ja tauolle.

3erässä lähinnä kysymys kumpi haluaa voittaa enemmän niin se tulee pelin hoitamaan.
KuKi aloittaa erässä maalinteon, kun Lanne avaa Jasselle joka pelaa molarin patjan kautta "big fat rebound" tyyppisen passin Kemppaiselle joka ei erehdy. Seuraavalla minuutilla kuitenkin tänää maidonvalkoisessa peliasussa esiintynyt Chiefs tasoittaa.
Ajassa 48.50 Nokkamies-Pohjonen lyö tanssikengät jalkaan mutta ei lähde Chiefs toveri tähän soidinmenoon, ilmeisesti pelko naama ruvella opiskelijabileiden iltamenoista pelotti liiaksi.

Tasan viisiminuuttia ennen loppua leipoo KuKi näyttävän yyvee kaapin Jere pelaa poikittain Jesse Lehtoselle, joka vielä poikittain neliön keskelle Petterille joka lataa suoraan syötöstä 3-4.
8sekunttia edellisestä KuKi kääntää aloituksesta kohti Chiefs kaappia, E.Järvistö pelaa keskikaistalle Jerelle joka jatkaa vielä Severi Mäkiselle jonka maukas rannelaukaus 3-5 ja opiskelijapojilla mielessä Hamburger Börssin punaiset nahkajakkarat.
Kemppainen leipoo vielä "titta på ylähylly" tyyppisen ratkasun ja homma pakettiin 3-6.

Tilastot
Chiefs

3 - 6 JA

1 - 11 - 1 - 1 - 4
2'MaaliKulmala Jasse
2'MaalisyöttöPere Oskari
2'2. maalisyöttöLanne Matias
5'Jäähy: 2 minKemppainen Eppu
21'Jäähy: 2 minLehtonen Jere
24'Jäähy: 2 minKemppainen Eppu
37'MaaliPere Oskari
37'MaalisyöttöRanne Jani
45'MaaliKemppainen Eppu
45'MaalisyöttöKulmala Jasse
45'2. maalisyöttöLanne Matias
48'Jäähy: 2 minPohjonen Jari
48'Jäähy: 10 minPohjonen Jari
50'Jäähy: 2 minJärvistö Jarkko
55'MaaliLehtonen Petteri
55'MaalisyöttöLehtonen Jesse
55'2. maalisyöttöLehtonen Jere
55'MaaliMäkinen Severi
55'MaalisyöttöLehtonen Jere
55'2. maalisyöttöJärvistö Erno
58'MaaliKemppainen Eppu