KuKi maalit tänään:
Jasse Kulmala
Jere Lehtonen(Salovaara, E.Järvistö) YV

Sitten tämän sarjan taakse, jonka VG vei voitoin 2-1.

Ensimmäinen osaottelu oli vaikea jo lähtökohdiltaan kun lähtö Porista oli 15.15 siitä huolimatta KuKi painoi pelin alusta kovasti päälle mutta ei saanut tulosta aikaan. VG rokotti omista paikoistaan ja toisessa erässä pelin ollessa 3-0 alkoi takaa-ajossa olla sitä tarvittavaa meinikiä mutta kun tuloksen teko jäi niin oli tuloskin karu 5-0.

Toinen osaottelu.
Ensimmäinen peli antoi uskoa siihen että pelillisesti ollaan täysin mukana kun viimeistely saadaan kuosiin ja näin kävikin. Puolustuspeli tiivistyi ja kiekollinen peli parani. Maalejakin saatiin aikaan ja jatkoajalla tehty voittomaali vei sarjan eteenpäin. Toisen osaottelun ilme oli kaikkineen väkevä ja vahva kotiyleisön tuki siivitti joukkueen parhaimpaansa.

Kolmas osaottelu.
Pari ukkoa tippui lauantai pelistä mutta silti oli iskukykyinen rosteri käytettävissä. Eka erä oli kuitenkin tahmea eikä sitä iskua saatu mukaan mitä olisi kaivattu. Eka erä 2-0 ja toisessa peli oli 3-0 mutta sitten joukkue löi vielä kerran kaiken peliin! Tultiin kolmannen erän alussa jo maalin päähän(3-2) . Mutta tänään tullut hurja jäähymäärä(37min) vei lopussa mehuja hyökkäyspelistä ja VG puolusti riittävällä tarkkuudella iskien vastaan ja onnistui kertaalleen sekä viimisen maalin tyhjiin.

KuKi antoi kaikkensa mutta VG-62 oli juuri sen askeleen tai ehkä puolikkaan edellä tässä sarjassa. Finaaliin RNK Hoci ja VG-62 runkosarjan 1 ja 2.

Kuparikiekko kiittää erityisesti yleisöään jota oli tänään Naantalissakin paikalla puolet hallissa olijoista, TE siivititte meitä tälläkin kaudella. Kiitos.

Yhteistyökumppanit ovat tietenkin myös tärkeässä roolissa ja mahdollistavat laadukkaan toiminnan, kiitos uskollisille tukijoillemme!

Pelaajien yksilölliset yhteenvedot myöhemmin.

Tilastot
VG-62

5 - 2

2 - 01 - 12 - 1
37'MaaliSevänen Santeri
40'MaaliLehtonen Jere
40'MaalisyöttöSalovaara Janne
40'2. maalisyöttöJärvistö Erno