3
MAA
16.45
Edustus, 2-Div. PlayOff

KuKi - Haka Hockey  3 - 2 JA

Harjavalta

KUKI UPEASTI VÄLIERIIN! ÄÄRILÄ RATKAISI 67:43

KUKI UPEASTI VÄLIERIIN!

Tänään KuKi:n maalit:

Niinivirta(Niemi, Ruusunen)
E.Järvistö(Jere.L, S.Mäkinen)
Äärilä(P.Mäkinen, Jesse.L) Jatkoaika.

Sitten koko sarjan yhteenvedon pariin:

Ensimmäinen osaottelu(keskiviikkona) taipui Hakalle Harjavallassa ja siinä Paimion herrat olivat joukkueena piirun verran parempia. KuKi teki henkilökohtaisia virheitä, joista vierailija rokotti armotta. Lopputulos ekassa pelissä oli tiukka 4-5.

Toinen osaottelu(lauantaina) Paimiossa, jossa KuKi:lla oli "pää pölkyllä" menikin sitten huippujännittäväksi! KuKi pystyi parantamaan puolustuspeliään ja kiekollinen pelikin alkoi olla ns.jengoilla. Haka kuitenkin pelasi myös vahvasti ja jatkoajalla tullut Kuparikiekon voittomaali tuli kotijoukkueen pienoisesta merkkivirheestä, joka olisi voinut tulla kummalle hyvänsä.

3osaottelu(sunnuntai) ja se ratkaiseva oli käytännössä kopio lauantain ottelusta. Valtava määrä kaksinkamppailuja, siniviivojen tuntumassa olleita, maalinedustoilla, kulmissa jne..jne.. pomppuja, muutama nätti maali ja sitten se jatkoaika. Huh huh. Tällaista tarinaa on vaikea kirjoittaa ja yleisö(268silmäparia) sai varmasti molempien joukkueiden puolesta haluamaansa 2divarin playoff hokia!
Sarja olisi voinut kääntyä kummalle hyvänsä mutta tällä kertaa Kuparikiekko jatkaa 2divarin välierä vaiheeseen, jossa vastaan asettuu VG-62 Naantalista.
KuKi:lla tärkeillä hetkillä havaittavissa kovia tasonnostoja ja onkin hienoa nähdä mihin tämä johtaa ensi viikolla.
Otteluohjelmista aikatauluineen lisää kun selviävät, joten pysy kanavalla!

Sitten loppuun:
Paimion Haka edustus antoi todella väkevän vastuksen ja nostamme isosti hattua päästä Paimion suuntaan, siisti ja kova sarja, jossa vastustajan kunnioitus oli korkealla tasolla.

Tilastot

3 - 2 JA

Haka Hockey
2 - 10 - 10 - 01 - 0
6'MaaliNiinivirta Jesse
6'MaalisyöttöNiemi Onni
6'2. maalisyöttöRuusunen Joona
17'MaaliJärvistö Erno
17'MaalisyöttöLehtonen Jere
17'2. maalisyöttöMäkinen Severi
67'MaaliÄärilä Mikko
67'MaalisyöttöMäkinen Pekka
67'2. maalisyöttöLehtonen Jesse

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista